If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хмм доста са те одрали в тоя сервиз но по кофтито е че без тази пружина май помпата ще замине бързо,сега с новата пружина ще видиш разликата с нея и без нея.лека и безаварийна
Всъщност платих 48, 40 лв. Какво да се прави, те са оторизиран сервиз. А този съединител ме е почнал от април. Първо цилиндър, после комплект ПД ФД АЛ, после гумичка на педала, сега тази пружина. Дано с това да приключи. Благодаря за съдействието.
Благодаря за информацията. Това, че магазина е в София не е проблем, защото имам хора, които пътуват натам почти всеки ден. Не знам дали "Люлин" 8 не е проблем .
Проверих една морга но нямаха, пък и предпочитам нова пружина.
Вчера от сервиза, в който ми обслужват колата поръчаха. Малко скъпичко - 50 лв. Днес би трябвало да я получат и да ми я сложат.
Но като се замисля, всички колеги, които споделят потъване на педала на съединителя, вероятно нямат тази пружина. Иначе, тя е доста корава и ще връща педала.
Педала потъва и с пружина - значи вече е заминала помпата. Разлика с и без пружина няма. Не знам как някои усещат лекота в педала?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
На мен съединителят ми беше леко странен като си взех колата. Не знам дали е заради това, че е дизел или заради модела на колата, но ми се струва бая твърдичък. Сигурно 2-3 пъти по-силно се натиска в сравнение с другите коли, които съм карал (само на бензин). Сега като ми се наложи да се кача, за да преместя примерно старите коли и техния съединител ми е като кашкавал. Дали може да има някакъв проблем или е нормално?
На мен съединителят ми беше леко странен като си взех колата. Не знам дали е заради това, че е дизел или заради модела на колата, но ми се струва бая твърдичък. Сигурно 2-3 пъти по-силно се натиска в сравнение с другите коли, които съм карал (само на бензин). Сега като ми се наложи да се кача, за да преместя примерно старите коли и техния съединител ми е като кашкавал. Дали може да има някакъв проблем или е нормално?
Вероятно притискателен диск. При мен е същото, даже като карам повече градско и става още по-твърд. Ако смениш съединителя ще омекне. Има едни теми по чуждите форуми как се почиствали едни втулки вътре в кутията и понякога съединителя омеквал. Аз карам вече 50-60 хил. км така, защото не ми се сменя съединител.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment